Inden til denne velkendte ramme giver de to nye diskens farver hund Aquanaut Kronograf en markant anderledes smag

Den blå skivevariant er afgjort mere nuanceret og raffineret end resten af ​​linjen, med et subtilt mat røget mønster, der falder fra dyb marineblå i midten til næsten sort i kanterne af urskiven. På den anden side binder den olivengrønne urskive gnidningsløst Aquanaut-kronografen kopi rolex til en arv af trehåndsgrønne Aquanauts, der går et årti tilbage, mens den føles perfekt moderne midt i den nuværende grønne urskiveboom. Denne militær-bøjede nuance giver også Aquanaut en mere afslappet, robust kant end dens modstykker. Både den grønne og den blå urskive Aquanaut Kronograf-modeller fortsætter dog med at bruge det hvide datohjul fra tidligere iterationer, hvilket forstyrrer det visuelle flow i et afbalanceret urskivedesign.

Patek Philippe driver disse to nye varianter af Aquanaut Kronograf med sin CH 28-520 C i-hus automatiske lodrette kobling flyve tilbage kronograf-bevægelse. I overensstemmelse med mærkets standarder er CH 28-520 C indviklet finish med polerede håndvaske. og kanter, der tilføjer glimt af glimt til blandingen af ​​perlage og cirkulære Côtes de Genève på tallerkenerne og broerne. Patek Philippe afslutter denne bevægelse med en signeret 21-karat gul guld rotor, yderligere dekoreret med cirkulære Côtes de Genève. Patek Philippe hævder en bred variation i kraftreserveydelsen af ​​disse bevægelser, der spænder fra 45 til 55 timer med en hastighed på 28.800 bph. De to nye Patek Philippe Aquanaut Chronograph-modeller i hvidguld er afsluttet med Aquanauts signaturmønstrede kompositrem, som gentager teksturen og farven på deres respektive urskiver. Gennem disse to nye Aquanaut Chronograph-modeller i hvidguld udvider Patek Philippe på smart vis sit udvalg af sportskronografer med attraktive nye skivebehandlinger og rig, snigende styling. Begge varianter af Patek Philippe Aquanaut kronograf i hvidguld er tilgængelige gennem autoriserede forhandlere til en MSRP på $69.194.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner